maanantai 23. syyskuuta 2013

Maanantai

Syksyn tuloa on ilmassa. Säätiedotus lupaa loppuviikolle hallaa, puut vihjailevat haravoimistalkoista, koirien tassut kuljettavat hiekkaa sisälle, takkaa saa lämmittää ja teetä juoda. Itselläni ei vuodenajat juurikaan vaikuta teenjuontiin, toki kesähelteillä sitä ei juurikaan tule nautittua.
Kynttilöitä en juurikaan polta, tunnelmoin mieluummin kirjan kanssa sohvan nurkassa.
Työkokeiluni kirjastossa on puolessa välissä.
Valitettavasti työllistymismahdollisuuksia ei juuri ole, joten täytyy etsiä jotain muuta jatkossa. Kirjastossa työskentelyn huonoihin puoliin kuuluu tietenkin se, että kirjat valtaavat yöpöydän entistä päättäväisemmin. Tälläkin hetkellä yöpöydälläni on kaksitoista kirjaa, joista kolmea luen yhtä aikaa.

 Samalla kun laittelin kirjoja vähän nätimpään pinoon, valtasivat karvaiset lapset sängyn.

Viime lauantaina maalasimme anopin kanssa baarin puolen.
Seinät maalattiin kertaalleen Nicolorin alkyidihimmeällä , katto maalataan kaksi kertaa. Se urakka on tiedossa huomiselle. Sekä katto että seinät maalataan myös myöhemmin vielä normaalilla maalilla.
 

 Katosta irrotettiin tuuletin/savunpoistaja/mikälie, katto on ollut mielenkiintoisen värinen aiemmin.
 Maalinjämillä kokeilin, että millainen lopputulos tulee kattoon telaa käyttäessä. Näyttäisi sille, että huomenna seistään telineillä ja katto maalataan siveltimellä. Olisiko kenelläkään mitään hyviä ehdotuksia rakojen maalaamiseen? Koko huoneen pensselöinti on vähän pläh!
 Hyvää maanantaita kaikille!

1 kommentti:

  1. Kyllä tollanen katto on melkee pensselillä vedeltävä :P niin on täälläkin menty läpi koko talo, kolmeen kertaan.. :/

    VastaaPoista