maanantai 2. syyskuuta 2013

Lehtiapaja

* Mainos*

Kukapa ei tykkäisi lukea lehtiä?
Esimerkiksi Lehtiapajan valikoimissa  on jokaiselle jotain.
Pidätkö kenties Historiasta? Muodista? Sisustamisesta? Neulomisesta? Vai haluatko kenties vain lukaista aamukahvin ääressä yleisaikakauslehtiä? Kaikkia näitä löytyy Lehtiapajan sivuilta.
Itse luen pääasiassa sisustuslehtiä. Jossain vaiheessa tilasin myös paria muotilehteä, mutta ne eivät olleet aivan minun juttuni. Toisin kuin Kotivinkki, jonka tilauksen peruutin mutta tilasin lähes samantien uudelleen koska illat oli niin masentavia ilman hyvää lehteä. Ostelen myös silloin tällöin glorian kodin, dekon, unelmien talo&kodin ja maalla -lehden irtonumeroita marketista. Ehkäpä näistä jotain alan vielä tilaamaankin? Mikäli pidät samoista lehdistä kuin minä, kannattaa katsoa Lehtiapajan sivuilta, olisiko voimassa hyvää tarjousta jolla posti toisi lehdet suoraan kotiin :)

Bloggaajille Lehtiapajalla on tarjota varsin kiva juttu, katso se täältä ja jaa informaatiota ;)
KAMPANJA ON PÄÄTTYNYT

Syksyn saapuessa ja iltojen pimetessä on mukavinta lukaista hyvä lehti takan ääressä teekuppi kädessä. Koittakaa Tekin :)
*Mainos*

2 kommenttia:

  1. Itse en voisi kuvitella enää peruuttavani Kodin kuvalehteä, se on niin mainio! Työkaveri kutsuu kyseistä lehteä perheraamatuksi. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos vielä kivasta blogikirjoituksesta! :) Kuten sanottu kannattaa tilata uutiskirjeemme ja seurata meitä Facebookissa, näitä kampanjoita on tulossa lisää. Mukavaa syksyn odotusta bloggarille ja lukijoille! T. Lehtiapaja -tiimi.

    VastaaPoista