tiistai 3. syyskuuta 2013

Koristuksia

Meilläkin ollaan palattu arkeen. Mies meni takaisin töihin ja minä jäin koirien kanssa jatkamaan kotoilua. Toki ensi maanantaina minulla alkaa kuukauden kestävä työkokeilu -jakso, mutta siitä lisää myöhemmin. Tämän päivän vietin teekupposen ääressä, katsellen Walt Disneyn piirrettyjä. Lisäksi laitoin seinälle muutaman kaunisteen lisää.

Seinää kaunistavat seinälautaset, jotka äitini osti minulle Juthbackan rompetorilta ja peili, jonka kummitätini oli antanut vanhemmilleni. Peilin pinta on kauniisti kulahtanut jo, oman kuvajaisensa näkee täydellisenä, ei paljoa näy näppylät :) Ensin aioin laittaa peilin kirjastoon, mutta tuossa se on parempi ainakin hetken aikaa. Seinä olisi näyttänyt hyvin alastomalta pelkillä seinälautasilla.

Toin viimeksi käydessäni vanhempieni luota askon maton, jonka dyykkasin viime kesänä. Matosta on vain hankalaa saada kuvaa, sillä sen päällä aina köllöttelee vähintään yksi nelijalkainen ystävä. Tämä matto vaihdettiin pelkästään sen takia, että koirankarvat eivät näy siinä niin paljon kuin tummapohjaisessa. Kolme koiraa, joista kaksi karvanlähdöllä, huhhuh.
Samalla mukaani lähti mumman vanha emali-pannu, jossa valitettavasti oli reikä niin sitä ei voi käyttää lainkaan.

1 kommentti: