perjantai 2. elokuuta 2013

untitled

Miehellä oli tänään viimeinen työpäivä ennen lomaa, joten toivottavasti pian saamme nauttia remonttikuvista ja räjähdysalttiista ilmapiiristä.

Toin baarista tuvan puolelle sohvapöydän. Varastotilat tulevat olemaan melko vähäiset siihen nähden, kuinka paljon tavaraa pitää varastoida. Meillähän ei tuvan puolella ollut sohvapöytää, mutta nyt on sekin asia korjattu. Ensin mietin tätä kirjastooni, koska sopisi tyyliltään ja väriltään sinne mutta olkoot hetken aikaa olohuoneessa. Minähän en siis pidä nahkasohvista, mielestäni sellainen ei sovi meille ollenkaan mutta siinä se on niin kauan, että löytyy parempi joskus. Sohva on suojattu koirien takia, jää enimmät kurat edes vilttiin.

 Hain varastosta takan reunalle aarikan purkkini. Julia purkin sain vaihtokaupassa ystävältäni.
Vanhempani toivat minulle hyllyjä ja hyllynkannattimet, joten toivottavasti pian saan pois työtasoilta purkit ja kattilat.
 Lisäksi he toivat vanhan toimivan radioni, joka löysi väliaikaisen paikkansa antiikkisenkin päältä. Tämän sijoituspaikka on tulevaisuudessa joko kirjastossa tai baarin puolella.
Epämääräinen asetelma takan reunalla.
Alkavan päänsäryn koetan tartuttaa särkylääkkeillä ja monella kupposella teetä.
Huomenna hyppään autoon ja matkaan miljoonakirppikselle Tuuriin! Onneksi matkaa on alle 50km, joten pystyy käydä välillä tyhjäämässä autonkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti