tiistai 13. elokuuta 2013

Tilaa keittiössä

Meidän keittiössämme on hyvin vähän säilytystilaa, etenkin tälläiselle astia-hamstraajalle. Koska remontti ei ole vielä ajankohtainen, on mietittävä muita ratkaisuja.
Eilen käväistessäni kaupungissa asioilla, oli mies vihdoin laittanut vanhemmiltani saadut hyllyt seinään. Auttoi paljon ja nyt on keittiössä hiukan laskutasoakin.

Olisin halunnut tehdä hyllyille asetelmia kauniista esineistä. Mutta tilaa oli rajallisesti ja tavaraa tuhottomasti, oli pakko laittaa esille nyt sellaiset jotka olivat keittiöntasoilla tiellä. Taidan olla jo aavistuksen kyllästynyt aarikan purkkeihin, ehkä muutaman voisin lahjoittaa äidille.
Bongaa kuvasta huskyn häntä.
Hyllyn alle laitoin "kierrätyspisteemme". Isommassa mallasjuoma-laatikossa viihtyy tyhjät pullot ja tölkit, pienemmässä mainokset ja mustavalkoisessa muovikassissa pahvit.

Kävimme sunnuntaina ystävän syntymäpäivillä ja samalla kerätä itselleni pussillisen herneitä, muutaman retiisin ja ison kasan minttua kuivattavaksi. Pieni yksinäinen mintun oksa jäi sulostuttamaan keittiönpöytää. Ruskea kastehelmi -kermakko sopi niin hyvin yhteen vintage -laukkuni kanssa, että yhdistelmästä oli pakko napata kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti