tiistai 27. elokuuta 2013

Rempparempparemppa

Remonttia olemme tehneet silloin kun on huvittanut. Mies ei ole halunnut tehdä hommasta pakko pullaa, joten emännän on täytynyt alistua kohtaloonsa ja odottaa että mies saa inspiraation.

Baarin (tulevan olohuoneen) lattia on piikattu auki. Yhdestä kohdasta rapsutimme maalit pois laattojen päältä ja totesimme laattojen olevan niin huonossa kunnossa, että niitä ei vaan voinut jättää paikoilleen. Mies piikkasi puolet ja minä puolet.

Huoneen reunoja kiersi paksut laatattomat kohdat, jotka paljastuivat betoniksi. Mies vuokrasi eilen jyrsimen ja hoiteli lattian kuntoon. Anteeksi näiden kuvien huono laatu, nappasin ne eteisen oven ikkunan läpi. Astmaatikkona pysyn kaukana tuollaisesta pölypilvestä.
Tänään päivänvalossa huone näytti tälläiselle. Nappasin jälleen kuvan oven ikkunan läpi.
Pölyisimmät hommat on melkein kokonaisuudessaan onneksi tehty. Hoitelemme lattian siihen kuntoon,ettei siitä enää irtoa kamalasti pölyä ja sen jälkeen ruvetaan riisumaan seiniä.

Tässä hiukan vielä alustavia suunnitelmia:

- Baariin on kuljettu aiemmin eteisessä sijaitsevan oven kautta, remontin aikana aiomme tehdä keittiön ja baarin väliseen seinään aukon, jolloin saamme yhdistettyä nämä tilat keskenään. Tämän vuoksi keittiön nurkassa oleva komero joudutaan purkamaan.

- Eteisessä sijaitsevasta baarin ovesta tulee kulku kodinhoitohuoneeseen, joka rakennetaan baarin nurkkaan. Baarin vanhat vessat sisällytetään kodinhoitohuoneeseen ja remontoidaan niin, että niissä on wc ja suihkukaappi. Kyseisessä kulmauksessa baarin puolella on myös ovi varastoon ja se jätetään paikoilleen.

- Alustava suunnitelma on, että baarin puolelle laitetaan lattialämmitys. Lattialämmitys pitäisi laittaa joka tapauksessa kodinhoitohuoneeseen, joten siinähän se menee muuallakin. Koska koiria täällä tulee olemaan aina, laitetaan baarin puolelle muovimatto. Kodinhoitohuoneeseen laatta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti