maanantai 5. elokuuta 2013

Kirpputoreilua.

Täällä on saatu nauttia kauniista ilmasta useamman päivän. Täytyy tunnustaa, että en silti pidä helteestä. Sellainen +20astetta on hyvä, mutta sen yläpuolelle mentäessä alkaa tulla kirjaimellisesti hiki.


Viime lauantaina kävin tutustumassa miljoonakirppiksen tarjontaan.
En ole aiemmin siellä käynyt ja totesin että kyseessä ei ollut enää kirppismeininkiä vaan rahastuksen makua. Olisihan siellä kaikkea kivaa ollut mutta millä hinnoilla...
Kierrellessäni myyntipaikkoja, kaverini soitti että "täällä on sellainen polymeerikarhu". Piti sitten tarkasti katsoa joka myyntipaikka läpi, sillä innostuin niin sanasta polymeeri, etten kuunnellut ohjeita paikan löytämiseen. Miskalla oli hintaa 15euroa, mutta sain sen tingattua 12euroon. On se vain ihana!
 Miskan lisäksi ostin ainoastaan 4eurolla indiskan verhot. Mies ei näistä suuremmin innostunut, mutta minusta ne ovat täydelliset makuuhuoneeseen. Ehkäpä baarin puolelle tulevaisuudessa?
Ostin myös Keskisen puutarhapuolelta kaksi omenapuuta.
Mies ei ymmärtänyt sitä, että mikä kiire minulla oli saada omenapuut. Minusta tästä pihapiiristä tuntui puuttuvan jotain, kun omenapuita ei ollut. Nämä istutettiin tuonne pihan perälle, melkein jokirantaan. Siellä niillä on tilaa kasvaa isoiksi, loistaviksi kiipeilypuiksi.
Ostin myös miehelleni kärpäsloukun, kuulemma siitä tulee isona lihansyöjäkasvi jonka hän istuttaa ulko-oven viereen... Nyt on tässäkin kodissa onnea, sillä ostin edullisesti kodin onnen itselleni. Keskellä oleva kynttilänjalka löytyi tänään, helluntaiseurakunnan kirpputorin "saa ottaa" hyllystä. Meinasin sen maalata mustaksi, mutta kaunis se on noinkin.
 Emme ole vieläkään aloittaneet remonttia, mutta ainakin mies osti tänään kunnollisen akkuporakoneen. Ehkäpä lähipäivinä pääsemme vauhtiin?

P.S. Koirillakin on kesä.

1 kommentti: