lauantai 24. elokuuta 2013

Juthbacka

Eilen hyppäsimme vanhempieni ja heidän Toivo -chihuahuansa kanssa autoon ja ajelimme nauttimaan Juthbackan rompepäivistä. Sää suosi tapahtumaa jälleen ja ihmisiä oli todella paljon. Kymmeneltä vasta lähdimme kohti kotia ja silloin alkoikin olla jo alle +10astetta lämmintä.

Museo-autoista piti ottaa kuvia, tietenkin. Rekisterikilvet suttasin auton omistajien yksityisyyden suojaamiseksi.

Jos voittaisin suuren summan rahaa lotossa, olisi juthbacka oivallinen paikka kuluttaa ne kaikki. Tälläkin kertaa tuli matkaan lähdettynä melko pienellä budjetilla, joten kaikki ihanaiset purkit, purnukat, huonekalut ja emali-astiat saivat jäädä muiden ostettavaksi.

My little ponyja oli parilla myyjällä myynnissä.  Vaikka en aktiivisesti enää olekaan aikoihin keräillyt poneja, niin ostan silti aina jos mukavalla hinnalla niitä tulee vastaan. Milky way ja hännätön baby blossom lähtivät mukaani. Oikeanpuoleinen Tulip on löytynyt aiemmalta kirpputorikierrokselta.

Mieskin sai tuliaisen.
Löysin myös yhdet maailman hienoimmista verhoista. Simppelit, mutta tyylikkäät. Mieskin jopa näistä tykkäsi. Kun vain löytäisin jostain toisenkin parin, ei kenelläkään olisi ylimääräisenä? :)
 Ostin myös itselleni yöpöydälle Ariksen valaisimen. Onhan siinä hiukan lommoja, teipin jämiä, ruostetta ja puuosa pitäisi öljytä mutta on se silti vain kaunis.
 Ja äiti osti minulle lahjaksi nämä kaksi Bjorn Wiinbladin seinätaulua. Kyseessä on kesäkuun ja tammikuun lautaset, minun ja miehekkeen syntymäkuukaudet. Aion kerätä kaikki nämä lautaset, sillä ne ovat todella kauniita. Unohtamatta sitä, että ne kertovat rakkaustarinaa :)
Hyvää lauantai-päivän jatkoa kaikille!

2 kommenttia: