maanantai 19. elokuuta 2013

Herkkuja, koiria ja löytöjä.

Teimme ystäväni kanssa lauantaina extempore-reissun Vaasan yöelämään. Vaasassa vieraileville suosittelen vahvasti Cristal loungea . Mikäli pidätte pirtelömäisistä drinksuista, tilatkaa silloin kuningatar, nams nams.

Kotiin paluu sujui joutuisasti, mutta huomasin että kaikkialla muualla syöminen on helpompaa kuin kotona. Täällä on nimittäin lauma "nälkäisiä" nelijalkaisia odottamassa että jaan ruokani heidän kanssaan. Sisustuksemme on varsinainen taidonnäyte :)  Sohva on suojattava likaisten tassujen varalta, ja kaikki on vähän sinne päin kun remonttia on kuitenkin tiedossa. Sitten pääsee sisustamaan oikein kunnolla.
Työvoimatoimiston reissulla kävin myös kirpputorilla ja tein taas löytöjä. Alkaa tuntua sille, että pitäisi varata oma pöytä kun tuota tavaraa on vähän kertynyt enemmän kuin mitä tarvitsisin.
Mutta pakkohan tämä kello oli ottaa mukaan kun hinta ei ollut päätä huimaava. Ja kaiken kukkuraksi, se vielä toimiikin! Meidän tapettimme näyttää kyllä kuvissa vielä rumemmalta kuin mitä se on luonnossa. Onneksi se jossain vaiheessa revitään pois.
Kellon lisäksi löysin ainoastaan ison läjän kirjoja.
Näistä vain pari on itselleni, suurinosa miehelle. Ostan lähes poikkeuksetta kirjat kirpputorilta, sillä ne ovat siellä niin paljon halvempia kuin kirjakaupoissa. Vähän aikaa sitten tilasin kyllä adlibrikselta kirjoja itselleni ja miehelle, mutta se oli harvinaista herkkua se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti