sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kellari

Aiemmassa postauksessani esittelin sekasotkuisan kodin ennenäkemättömiä tiloja. Kyseisessä postauksessa en esitellyt kellaria, mutta siihen asiaan tulee tässä muutos.

Tässä näkymä ovelta kellariin. Siellä on käytävässä vain yksi valo ja sekin mukavasti kulman takana. Portaita on kuljettava varovasti, sillä askelmia ei meinaa nähdä valon vähyyden vuoksi.

Ensin kuva ilman salamaa ja sitten salamalla.

Edelliset omistajat ovat varmaankin saaneet jostain halvalla vihreää maalia ja sillä on maalattu niin seinät kuin lattiatkin. Seinät ja lattia on myös kivasti kuluneet, salamalla otettu kuva ei kerro koko totuutta mutta alempi kertoo.
Katsokaas portaiden alustaa, ei kovin usein tälläistä taideteosta näe. En edes halua tietää, että mitä tuo musta on. Hometta se ei kuitenkaan ole.

 Vihreän oven takaa paljastuu tälläinen tila, ei minkäänlaista ilman vaihtoa. Tila haisee tunkkaiselle, ja astmaatikkona en pysty siellä kauaa olemaan.
 Puuoven takaa paljastuu kylppäri, joka on muuten harvinaisen matala. Korkeintaan 2metriä korkea, sinisellä katolla varustettuna tietenkin.

 Kylppäristä on vielä yksi ovi. En tiedä missä käytössä tila on ollut aiemmin, mutta veikkaisin että se on ollut vuosikaudet tyhjillään. Ikkunakin on tukittu ja putket päällystetty villalla. Nättiä!
P.S. Tarvitsen valkoista maalia ja PALJON!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti