tiistai 25. kesäkuuta 2013

Vierailevia

Täällä kävi tänään vieraita kaupungista. Nyt kun asuu maalla, on hienoa kutsua kaikkia ystäviä ja tuttavia kaupunkilaisiksi :) E, A ja R kävivät tutustumassa tupaan ja lahjoivat minua vielä teellä ja kukalla, oli hyvää teetä kiitos! Kaunis on kukkakin, ainoa sopivan kokoinen maljakko oli riihimäen lasin piironki ja sopii tehtäväänsä paremmin kuin hyvin.

Sain myös heiltä kauniin polkajamin kortin ja pakkohan se oli heti kehystää. Kehys oli tylsä perus kullanvärinen, joka koki muodon muutoksen teipin avulla.

Meillä alkaa remonttihommat kunnolla vasta, kun miehellä on loma eli elokuussa. Siihen saakka mitään suurempaa ei tehdä, olen lähinnä siivonnut yläkerran varastoja ja innostuin eilen repimään tapettejakin irti. Talo on n. 250neliöinen ja meillä on käytössä n. 50neliötä tällä hetkellä. Minulla on suunnitelmissa remontoida kirjasto ensimmäisenä, kyseessä on siis yläkerran huone joka tulee olemaan kirjojen valtaama. Kyseisessä huoneessa ei onneksi tarvitse muuta kuin tapetoida ja ikkunat vaihtaa. Kun vain jaksaisi mennä siirtelemään sieltä huonekaluja varastoon ja roskia roskiin.
Kuinka paljon voikaan tulla roskaa kun ostaa talon irtaimistoineen? Paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti