sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Tuvan aarteita

Eilen tuli oltua taas uudella vanhalla talolla.
Jalat on niin kipeät, ettei kävelemään meinaa päästä ja pitäisi vain jatkaa pakkaamista ja tavaroiden kuljettelua. Ensi viikonloppuna meillä on muutto edessä, joten varmaan torstaina tai perjantaina blogi hiljenee hetkeksi aikaa. Onnekseni minulla on mokkula käytössä, joten kuitenkin suthko nopeasti saan itseni verkkoon ja päivittelemään tänne.

Eilen talolle vietiin tavaroita.
Koetin siivota sivukasta (sivuvarastoa) yläkerrassa mutta bongasin useamman ampiaisenpesän  ja urhoollinen mies tuli niitä pudottelemaan alas. Onneksi, sillä yhdessä oli kuin olikin elämää.

Keittiössä näyttää tältä. Sekä verhot että pöytä ovat löytyneet talosta.

Terassi on hiukan laho, mutta kestää onneksi koiran.

Seikkailukierroksella talon sisällä, löysin aarteita:
Kaksi kastehelmi kääntömaljakkoa,  Helena Tynellin piironki -maljakon, arabian itämeri -lautasen, vanhan suomalaisen kaffepannun....
Aarikan riemuraitaa, kastehelmi kermakon, iittalan kartio kynttilänjalan, kaksi  nuutajärven apila teekupposta, haraldin sarven... ((Emma omista kätköistä)).

 Vanhan säästökassan valokyltin...
Herätyskelloja.

Uskoisitteko jos sanoisin että alimmassa kuvassa oleva, lila-keltainen herätyskello on oikeasti vanha ja metallinen? Ulkonäön perusteelta ajattelin sitä muoviseksi, kunnes kurkkasin taakse. Hieno, vedettävä kello, jonka nimesin discokelloksi.
Säästökassan valokyltti on todella hieno, mutta mies sanoi ettei tuollaista likaista ja ruosteista seinälle pistetä. Ihan typerää. sillä se on toooooodella hieno.

Mitähän lie aarteita vastaan vielä tulee.
Olen menettänyt toivoni emali-astioiden suhteen, mutta toivottavasti kaikkea muuta löytyy niidenkin edestä.

1 kommentti: