lauantai 1. kesäkuuta 2013

Pihalla

Eilen uudella vanhalla talollamme miesväki ajoi nurmikon ja naisväki siivosi sisällä.
Kaksi jätesäkillistä tuli roskaa ja hyödytöntä paperia yläkerran sivukkaasta, enkä saanut sitä edes tyhjäksi vielä. Ehkä huomenna sitten?
Muutamme mitä ilmeisemmin kahden viikon kuluttua. Tässä voi tulla pakkaamisen suhteen vielä kiire. Ihanaa päästä uuteen kotiin kesällä, saa nauttia säästä, puutarhasta ja ympäröivästä luonnosta.

Taivas uhkaili eilen vesisateella. Tulihan sitä, muutama hassu pisko (siis pisara).


Syreeni ei ollut viime viikonloppuna vielä kukassa, mutta nyt sekin oli innostunut. Haluaisin istuttaa sille kaveriksi valkoisen.
Tätä pensasta hieman ihmettelin, näitä oli markilla (siis tontilla) kolme. Koska äitini ja anoppini eivät tienneet kumpikaan pensaasta mitään, kysyin asiaa parhaasta mahdollisesta paikasta. Eli facebookin rättei, lumpui & retroi -ryhmästä. Siellä kerrottiin heti, että kyseessä on kuusama.
 Kuinka maltan aloittaa edes talolla remonttia, kun haluaisin vain aina siellä käydessäni levittää viltin joen rannalle ja makoilla siinä?

Olen hyvin onnellinen tuttava pariskuntani puolesta.
Muutama kesä takaperin heidät "paritin" vähäisillä peruisteilla. Perusteisiin kuului nämä: saman ikäisiä, pitävät samanlaisesta musiikista ja heillä on molemmilla pikkuriikkiset autot.
Voisi olettaa että näillä perusteilla voi mennä metsään ja lujaa?
No, tänään kuulin että heille on tulossa perheenlisäystä. Todella ihanaa! Ja parittaja taas nyökyttelee tyytyväisenä.

P.S. Ehdotelkaa minulle mukavia blogeja, olen kamalasti etsinyt, lueskellut ja muutaman kivan löytänytkin mutta tuntuu että alkaa blogit loppua. 

3 kommenttia:

 1. Siis aivan ihanalta näyttää. Olen kyllä iloinen teidän puolesta, kun olette saaneet noin upean paikan. Se joen ranta ja viltti kuulostaa kyllä houkuttelevammalta kuin muuttotavaroiden pakkaaminen, mutta jaksamista sillä saralla. Varmasti ehdit vielä rannassa loikoilemaankin kun tämä ihana kesä on vasta näin alussa :) Olen muuten itsekin yrittänyt etsiä kovasti kivoja blogeja, mutta vähän huononlaisesti on löytynyt viimeaikoina. Ehkä en vain osaa etsiä oikeista paikoista...

  VastaaPoista
 2. http://sulaasuklaatakaatuneitakahveja.blogspot.fi/ tässä ainakin yksi hyvä blogi :)

  VastaaPoista
 3. Löysin blogisi erään toisen blogin kautta. Tulin kurkkaamaan, kun olen huomannut, että meillä on useampia yhteisiä "blogituttuja". Päätinkin jäädä samantien seurailemaan, miten elämä uudessa kodissanne lähtee käyntiin :) Tervetuloa kylään Muonamiehen mökille, jollet ole siellä jo käynyt ja vaikka olisitkin :)
  http://muonamiehenmokki.blogspot.fi/

  VastaaPoista