lauantai 8. kesäkuuta 2013

Huhhei ja hellettä

Olin eilen anopin kanssa uudella vanhalla talolla siivoamassa, mukavasti siellä menikin 11tuntia. Siitäkin ajasta yli 10tuntia tuli seistyä, kyllä jalat kiittävät (ei!). Pesimme tuvan puolelta ikkunat, tyhjäsimme kaapit ja siivosimme ne. Ukkosrintama ahdisteli aluetta joka suunnasta monen tunnin ajan, ja neljä kertaa katkesivat sähkötkin.

Keittiöön ja makuuhuoneeseen ripustettiin talosta löytyneet verhot. Keittiön verhoista ei harvapää muistanut ottaa kuvia, ehkä tänään sitten.

Onneksi saamme jo viedä tavaroitamme sinne. Diili on nyt se että tämä rivitalo asunto pitää olla juhannus-sunnuntaina tyhjä. Kiirettäkin voi olla, ottaen huomioon kuinka paljon talolla pitäisi vielä tehdä. Osaako kukaan kertoa hyvää niksiä savun ja tupakan hajun poistoon? Auttaako pintojen uusiminen, vai pitääkö hankkia otsonointi?

 Meidän tytöillä on ollut niin rankkaa, että uni maittaa heille kyllä.


1 kommentti:

  1. En kyllä tiedä kuinka otsonointi onnistuisi asuntoon, vaikka autoihin se näyttää onnistuvan. Kannattaa kysyä. Omassa vuokrakämpässä on yleensä jouduttu uusimaan pinnat tupakan takia. :/ Se terva/muu tuotos niittaa aikasta tehokkaasti kiinni kyllä ihan joka paikkaan.

    VastaaPoista