torstai 16. toukokuuta 2013

Pelargon

Ulkona on kaunis sää, hiukkasen pilviä taivaalla mutta aurinko paistaa ja lämmin on.
Minulle tuli yhtäkkiä sellainen kukkaisfiilis, joten heitin Lunan autoon ja ajelin läheiseen multasormeen. Valinnanvaikeus yllätti, samoin hinnat! Mitään ihmeellistä en voi istuttaa, koska muutto on edessä ennemmin tai myöhemmin, ja tälläisenä peukalo-keskellä-kämmentä-viherpiipertäjänä oli pakko hankkia jotain helppohoitoista.
Pelargoniat saapuivat sekasotkuisaan kotiin!


(Eikös upeat ruukun aluset?)
Koitin valita kukkaset hiukan edes sävysävyyn, saa nähdä kauanko nämä hengissä selviävät. Laitoin nämä ulko-oven viereen etupihalle, vaikka en itse näe niitä niin paljon, mutta se on paikkana sellainen ettei koirat niitä tuhoa niin helposti. Etupihalla on myös vähemmän  muurahaisia, se on suojaisempi ja sinne paistaa vain aamu-aurinko niin...
Tulevaan kotiimme aion hankkia angervoja, omenapuun taimen ja kaksi vaahteraa tai pylväshaapaa, jotka kuvaavat meidän asettumistamme sinne. Mutta koska asetummekaan? Pääsenkö istutuspuuhiin vasta ensi kesänä vai meneekö tässä kapuloita rattaisiin? Tiedä häntä.

Äitienkin päivä oli ja meni.
Lahjoin äitiäni ja anoppiani muumimukeilla ja H&M HOME:n keittiöpyyhkeillä.
Mymmelin äiti muki muutti anoppilaan, anoppini on ammatiltaan päivähoitotäti. Uusin kesäsesonki muki omalle äidilleni, vain vinkkinä siitä että muistaa ostaa kyseisen mukin minulle syntymäpäivänäni.

Olen alkanut vakavasti miettimään piilolinssien hankkimista. Onko lukijoillani piilareista kokemuksia? Hyviä ja huonoja puolia?
Tässä poseeraa tämä bloggari ilman silmälaseja.
P.S. Kyllä, olen äiskän ja iskän tyttö, isä on tatuoituna toiseen olkapäähän :)

Hyvää torstaipäivää Teille kaikille ja nauttikaa keväästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti