perjantai 17. toukokuuta 2013

Kesä kuumaa ja löytöjä

Kyllä se kesä on tulossa, toki lämpömittaria vilkaistessa (tai pelkästään pihalle mennessä) voisi sanoa että kesä on nyt jo täällä! Muutaman tunnin on paistanut ikkunalle, jossa on lämpömittari, ja mittari näyttää +49astetta. Onneksi ulkona ei ole niin lämmin kuitenkaan, tai joutuisin lukittautua pakastimeen tai kysyä kaupan henkilökunnalta, että saanko mennä maitokaappiin chillailemaan.

Jääkaappi huusi tyhjyyttään, joten kauppareissu oli edessä. Päätin kuitenkin extempore käväistä läheisellä SPR-kirppiksellä. Yleensä löytöni ovat vähäisiä kyseisellä kirpparilla, kirjoja löydän useimmiten mutta nyt ei löytynyt yhtäkään kirjaa, mutta jotain muuta kuitenkin...

Erik Koldin muovinen iso säilytysrasia 1,20euroa (kun tänne vielä olisi keksejä mitä laittaa...), avotakka 0,50e ja Mari&Mikko kirja ilmaisläjästä. Kirjan aion antaa anopilleni, joka saa viedä sen töihin lasten iloksi.
Tampellan keski-pohjanmaa keittiöpyyhe 2,00euroa ja kaksi kaunista vanhaa pellavapyyhettä yhteensä 1,80euroa. Jokin noissa vanhoissa astiapyyhkeissä viehättää, vaikka niille ei juurikaan käyttöä ole.

Minä siirryn sisustuslehden kanssa terassille, nauttimaan lämmöstä ja odottelemaan että voisin avata kylmän siiderin näin lämpöisen päivän kunniaksi. Nauttikaa Tekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti