tiistai 7. toukokuuta 2013

Huoh.

Blogger ei anna minun vieläkään ladata kuvia normaalisti. Onko muilla samaa ongelmaa? Yhden kuvan sain ladattua ja senkin hitaasti mozillan kautta, toisen latausta ei aikonut sivu edes aloittaa. Mur! Onneksi explorer antoi lisätä kuvan. Mutta mikähän tuossa on vikana?

Tuli vaihdettua "romuhuoneen" järjestystä.
Huoneessa lähinnä vain säilytetään tavaraa mitä ei voi pitää Lunan lähettyvillä.
Minua harmittaa kovasti se, että tavarani ovat yhä vanhempieni luona. Mutta eihän niitä kannata tuoda tänne, jos käykin niin että muutto onkin yhtäkkiä kuukauden päästä?


Välittäjäkin otti yhteyttä.
Kaikille, jotka ovat tässä kauppahässäkässä mukana, on pankki luvannut lainaa JOS edellinen laina on maksettu pois, eli asunnot myyty.

Talomme myyjä odottaa että saamme tämän myytyä, me odotamme että ostajamme saa omansa myytyä että hän voi ostaa tämän, ostajamme odottaa että hänen ostajansa saisi myytyä omansa muuttaakseen hänen taloonsa ja tämä viimeinen ostaja sitten taas on vasta laittanut omansa myyntiin ja sille pitää löytää ostaja. Tässä menee ja kauan! Kohta meidän takiamme puoli kaupunkia on tässä ostohässäkässä mukana. Ja mikäli missään vaiheessa ei kuviossa näy ensiasunnon ostajaa, tämä saattaakin olla odotettua pidempi prosessi.
 
Täällä meillä saisi olla nyt jatkuvasti pesemässä lattiaa. Lunalla on juoksut ja neiti sotkee ihan kamalasti. Meillä on kyllä hänelle juoksupöksyt, mutta niiden laittamiseen vaaditaan kaksi koska neiti pistää niin lujaa hanttiin, joten joudun miehen työpäivien ajan katsella ja pyyhkiä punaisia tahroja lattioilta. Osaako muuten kukaan lukijoistani sanoa, että muuttuuko vanhalla nartulla iän myötä juoksut niin, ettei ne enää tiputtele? Vilmalla on sellaista ollut jo koko 3vuoden yhteiselon aikana.
 
Tänään on Seinäjoen yö. Muissa kaupungeissa tapahtuma taitaa kulkea nimellä taiteiden yö.
Koska on luvattu hienoa ilmaa (ja ainakin vielä sää näyttää lupaavalta), aiomme ystäväni kanssa käydä rytmikorjaamolla katsomassa erään tuttavan bändiä ja tiedä mitä sen jälkeen, tapahtumia on niin paljon. 

1 kommentti:

  1. Mä oon huomannut, että Taika alkoi nyt edellisen juoksun aikana putsata itse oman hanurinsa ja tipat lattialta. Aikaisemmilla kerroilla se vaikutti lähinnä järkyttyneeltä ja sitä ihan selvästi kuvotti, että siitä itsestään tippuu jotain :D Pöksyt on pahimpien päivien ajan ja matot pysyy poissa lattioilta niin kauan, että loppuvat.

    Mutta arvelisin, että eivät lopu. Jokainen narttuhan on yksilöllinen. Tiedän yhden bortsun, josta ei huomannut millään, et sillä on juoksut. Ei tipannut, ei käyttäytynyt oudosti. Taika taas vetää koko sirkuksen tippoineen päivineen. Kiljuu kaikille työkoneillekin siltä varalta, että jos ovatkin poikia, kenkkuilee, ärhentelee kaikelle mikä koskee hännän seutua ja on hirveä kainalokana, koska masentaa.

    VastaaPoista