torstai 30. toukokuuta 2013

Huithait

Lämpötila huitelee +30astetta eikä ole vielä aivan edes kesäkuu.
Tuleekohan koko kesäkuun vettä, kun nyt olemme saaneet nauttia näin kesäisestä säästä?
Vesisade ei haittaisi tippaakaan. Edellisestä sateesta on varmaan pian kolme viikkoa, sade raikastaisi tunkkaista ilmaa eikä allergikotkaan olisi kuolemaisillaan.
Tämäkin heinä-allerginen innoissaan odottaa että siitepölykausi alkaa.
Kymmenen vuotta sitten minulle tehtiin timoteille siedätyshoito, ja vaikutus alkaa loppumaan. Hyvä aika siis muuttaa maaseudulle!

Olen muutaman kirpputori kierroksen tehnyt. Kummasti ennen muuttoa löytää aina kaikkea, kun sitä tavaraa pitäisi vähentää.


SPR:n kirpputorilta ostin jälleen vanhan kauniin keittiöpyyhkeen.
Täytyy tunnustaa syykin. Emme ole välttämättä keittiöremonttia tekemässä ihan lähiaikoina, ja tulevasta kodista puuttuu astianpesukone. Tehdään siis arjesta kauniimpaa, kun käsin täytyy tiskata.
Samalta kirpputorilta ostin tuon tyynynpäällisen. Ruusuja ja pellavaa, vallan kaunis yhdistelmä. Näin heti sieluni silmin tämän tulevan vieraskammarin sängyn päällä.
Näistä kahdesta köyhdyin 1,80euron verran.

Tämän päivän pikaiselta kirppis kierrokselta oli tarkoitus löytää kesämekko ja kirjoja, mutta haaviin jäi vain kaksi ponia. Sekä applejack että italialainen moondancer saivat kumpikin taikasieni kylvyn ja harjojen harjauksen. Moondancerin harjasta näkeekin sen olleen letillä, kun on noin räjähtänyt.
Nämä kaunokaiset kustansivat 7euroa yhteensä.

Huomenna menemme talolle käymään, ihmettelemään ja hiukan siivoamaan.
Aion sukeltaa ullakkovarastoon (sivukkaaseen) ja koska sinne ei tule valoja, jouduin hakemaan clas ohlsonilta remppavalaisimen. Käyn ohlsonilla todella harvoin, ja voi että mitä ihanuuksia siellä olisi ollut.

Tässä hiukan kollaasia siitä, mitä haluaisin ostoskoriin kasata. Radion haen joka tapauksessa.
( Kuvia klikkaamalla pääsee ohlsonin sivulle tuotteeseen)


 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti