lauantai 13. huhtikuuta 2013

Where the wild roses grow

Naapuri paikkakunnalla on talo.
Talo on ollut tyhjillään, ja sitä ovat käyttäneet kuulemma leikkipaikkanaan niin juopot, narkkarit kuin hajottamishaluiset teinitkin.
Talon tarina on hiukan epäselvä, mutta huhu on kertonut että tässä olisi joskus toiminut venäläisten ilotalo. Lieneeköhän totta? Täytyy kyllä sanoa, että talo on niin sivussa ja niin paljon prameampi verrattuna kyseisen alueen muihin taloihin että uskoin ilotalo -tarinan heti.

Talo on kaunis! Ihania koristeita ikkunanpielissä!


Ihmettelettekö kuvan oikeassa reunassa olevaa lautahässäkkää?
On kyllä hassuviritelmä, ja tämä vahvistaa uskoani ilotalosta.
Myös se, että piha on täynnä tekoruusuja.

Eilen oli ystäväni 30vuotis syntymäpäiväjuhlat.
Edellisessä postauksessa mainitsinkin että teemana on 30-luku, tajusin onneksi lukea kutsun vielä uudelleen ja teema olikin 20 -luku!  Aikamoinen kiire oli vaatteiden etsimisessä mutta jotain teemaan soveltuvaa löysin. Mekon dyykkasin viime kesänä ja se on vilan.
Nyt on pää kipeä jostain kumman syystä :)
Syntymäpäiväsankaritar!
Ja otsikon kappale:

3 kommenttia:

 1. Ilotalo tarina on kyllä aika kaukaa haettu tarina :D
  Tunnen entiset omistajat, talo on tyhjätty 2006-2007 ..sen jälkeen se valitettavasti jäi oman onnensa nojaan =/ Kaunis talo, surullinen tarina =/

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla ettei talo ole kuitenkaan oman onnensa nojassa kovinkaan kauaa ollut. Voihan se olla, että siellä iloinentalo on toiminut, mutta sekin saattaa olla ollut joskus 40-luvulla :) Taloa käy kyllä sääliksi, kun varaa olisi niin sen ostaisin. Olisi mukava päästä käymään talossa sisälläkin, mutta vielä riittää ulkopuolelta ihastelu :)

  VastaaPoista
 3. Blogistani löytyy sinulle tunnustus http://hahmakettu.blogspot.fi/2013/04/iso-kiitos.html

  VastaaPoista