maanantai 1. huhtikuuta 2013

Dyykkailua

Kävimme pitkästä aikaa kaverini kanssa hieman dyykkailemassa.
Talvella emme sitä oikein harrasta, vaikka tietenkin pimeässä dyykkaaminen onkin varsinainen seikkailu. Löydöt jäivät varsin vähäisiksi.
Lasinkeräyksessä olisi ollut riihimäen lasin jälkiruokakippoja iso pino, mutta voihan... Kaikista puuttui reunasta pala. Mitäpä minä niillä sitten olisin tehnyt.

Mutta tässä ne löydöt!
Marimekon hiirimaton kävin hakemassa paikallisen O/M/V facebook kirpputorin kautta, ilmainen kun oli. Hiirimatossa on suurin pinta-ala, missä mies suostuu kyseisiä vasikoita katselemaan.

Sisustuslehtiä olin vailla, mutta ainoastaan tuo meidän talo -niminen lehti löytyi. Metallinen twiningsin teepurkki ja välkommen -kyltti löytyivät metallinkeräyksestä. Tsekkiläinen pallomuki on valitettavasti rikki, mutta näyttäisi pitävän teen sisällä joten käyttöön menee.
Tummansinisellä pohjalla oleva sydän on jonkun itse ompelema, ja menee hyvin pikkuruisena pöytäliinana.

2 kommenttia:

  1. No ihan mua alkaa harmittamaan, ettei täällä maalla ole tuommosia keräyspisteitä, joista ohi mennessään katsastaa mukaan otettavaa. Lehtikeräys vaan, mutta sekin niin kiusallisen mallinen loota, ettei sieltä mitään saisi pois, vaikka sisustuslehtien puutetta huutaa koko olemus :D Mutta ei voi muuta sanoa, että sun blogiasi seuranneena: kyllä ihmiset heittävät pois niin hyvää tavaraa, että ärsyttää!

    VastaaPoista
  2. Täällä kyllä on noita keräyspisteitä vaikka kuinka paljon, mutta suurinosa alkaa olla niitä uuden mallisia, mistä ei voi mitään edes tonkia. Ja tietenkin 99%sti lasinkeräyksessä on vain pilttipurkkeja ja metallinkeräyksessä tonnikala/maalipurkkeja. Mutta pakko ne on aina tarkistaa ja toivoa, että jotain oikein mukavaa sieltä löytyisi (kuten emalia) :)

    VastaaPoista