torstai 21. maaliskuuta 2013

Untitled

 Olen huisin huimaa vauhtia siivonnut tätä poikaystävän asuntoa. En juurikaan piittaa siivoamisesta, ilman että siihen on kunnon syy. Esimerkiksi se, että joku sukulainen soittaa että tulee tunnin päästä kylään ja asunto on kuin pommin purkajan jäljiltä. Tänään ei ole tulossa ketään sukulaista kylään, vaan kiinteistövälittäjä tulee potentiaaliselle ostaja-ehdokkaalle esittelemään asuntoa, iiks!

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että tämä asunto olisi paljon edustavampi jos täällä oli minun kaikki tavarani pelkästään (en kai sentään väheksy mieheni sisustusmakua tai sen puutetta?).
Esimerkki: miehelläni on kaksi tummanruskeaa nahkasohvaa. En siedä nahkasohvia (tai penkkejä autossa). Kesällä niihin liimaantuu kiinni ja talvella ovat kylmiä, lisäksi niillä nukkuessa tulee aina hiki. Tietenkin siis minun omat sohvani ovat paremmat, ovathan ne sentään antiikkia.

Nurkkia järjestellessäni nappasin pari kuvaa.
Harmi että makuuhuoneen kulmauksesta oli otettava kuva ilman salamaa, sillä salama vääristi tapetin värin (oikeasti se on vaaleanvihreä, salamalla kellertävä).
Sängyn järjestelin yhtäläisemmäksi.
Marimekon pikku kiviä, spr-kirpputorilta hankittu siksak-tyyny ja juthbackan markkinoilta muuttanut koiratyyny tekevät siitä kauniin.

2 kommenttia:

  1. Miten kävi? Oliko potentiaalinen ostajaehdokas? :)

    VastaaPoista
  2. Kovinkin kiinnostunut oli ollut, pitäisi parin päivän sisään ottaa välittäjän yhteyttä että tuleeko tarjousta. Toivottavasti!

    VastaaPoista