maanantai 25. maaliskuuta 2013

Aina vain löytöjä

Työhaastattelun  jälkeen käväisin pikaisesti kirpputorilla.
Kaikkea ihanaa siellä olisi ollut, mutta minulla on matti kukkarossa, joten piti mennä vain muutaman hassun kolikon voimalla. Tahdonvoima joutui koetukselle.

Lauantaina kävin vanhempieni kera pytinki -messuilla, joka on siis rakentamisen ja sisustamisen messut. Suuri oli väentungos, ja tälläiselle erakolle kokemus oli kamala.
Onneksi vanhempani veivät minua käymään kirpputorilla sen jälkeen. Eräästä lauantaisesta löydöstä siis kuva postauksen lopussa.

Mukit.
Niitä on aina kaapit pullollaan, kaupat pullollaan ja kirpparit vielä vähän enemmän pullollaan. Miksi niitä sitten pitää hankkia lisää? Teen suurkuluttajana haluan uusia teekupposia lisää koko ajan.
Nähtyäni vilauksen kirpputorilla jostain keltaisesta, jossa oli Vlad Tepes, alkoi sormiani syyhyttää ja pakkohan se oli tarkistaa heti, että mikäs se moinen on.
Dracula -mukihan se siellä! Ihanan piristävä, silti synkeä. Osaston muista mukeista päätellen, tämä on luultavasti romanialainen matkamuisto. Mukille kertyi hintaa 1,50euroa, joten se oli pakko ottaa mukaan, heti pestä kotona ja keitellä teet siitä nautittavaksi. Ja maistuu teekin paremmalle!
( Saa nähdä, ottaako mies tämän heti omaan kaffittelu käyttöönsä)


Olen jo hetken aikaa etsinyt sopivan kokoisia kehyksiä, jotka eivät maksaisi liikaa ja olisivat silti tyylikkäitä. Tähän mennessä minua ei ole onnistanut, sillä kehyksen koon pitäisi olla A4 tai vähän pienempi (tapettipaloja varten). Tämä Ikean kaunokainen tuli vastaan 1euron hinnalla, ja tuunailin sitä köyhän miehen tyyliin heti. Kehys oli kokonaan valkoinen, mutta otin tussin käteen ja väritin sitä vähän. Voi olla, että jossain vaiheessa maalaan tämän kokonaan eri väriseksi.
Kuvan valinta oli suurempi ongelma, ja hetken pähkäilyn jälkeen kuvaksi valikoitui Sandbergin Celine -tapetti mustana.


Jo aiemmin löysin kirpputorilta kaksi pientä tekonahka kehystä. Tähän asti ovat kehykset olleet laatikossa, odottamassa sopivia kuvia. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja laitoin niihin kuvat. Mieheni saama kortti sopi aivan jetsulleen.

Ja tässä se lauantain kirpputorilöytö!
Kovinkaan usein ei nykyään tule my little ponyja vastaan kirpputorilla, joten ne täytyy aina nostaa koriin, mikäli hinta on sopiva. Tämän Flutterbyen hinta oli 2euroa.

 Nyt jatkan tyylivarkaiden ja teekupposen parissa päivää. Ihanaa päivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kävittekö jo tsekkaamassa uusimman kirppiksen?
    Ite tykkäsin siitä kovasti ..ja apua mitä löytöjäkin on jo tullu tehtyä :D

    Koskaan nähtäisiin..? :)

    VastaaPoista
  2. En oo vielä käynyt, kävin pyörimässä törnävällä tänään jo mutten löytänyt sitä enkä jaksanut ruveta etsimään kun on matti kukkarossa, tuurillani sielä olisi ollut vaikka mitä kun ei ole rahaa :P Meidän kyllä pitää piankin nähdä, kun saadaan sopiva aika vain :)

    VastaaPoista