tiistai 4. syyskuuta 2012

Poljen poljen autosella

Edellisessä postauksessa kerroin löytäneeni polku-auton hämärän jo laskeuduttua.
Tässä on raadosta kuvia pari tarjolla.

Vanhempani olivat tästä löydöstä aivan innoisaan, ja ei aikaakaan kun koko perhe oli googlettamassa tarkempaa tietoa autosta.

Täytyy tunnustaa että sydän heitti kuperkeikkaa, kun tietoa löytyi!
Eli kyseessä on Moskvitsh -polkuauto, joka on valmistettu neuvostoliitossa ja myöhemmin myyty Suomessa, mahdollisesti osuuskaupoissa. Malli on otettu moskvitshin elite -mallin autosta.
Kyllä siitä vielä hieno tulee, epäilijöille tiedoksi että kunnostamisen hoitaa isäni, joka on viimeiset 10vuotta aktiivisesti kunnostanut museo-autoja ;) 

Mutta tässä googlen tarjoamia kuvia, millainen kaunokainen se on alkuperäisasussaan.

2 kommenttia:

  1. Hyvän löydön teit.Voi vitsit kyllä varmana tulee hieno, kun on vielä tommmonen asiantuntija kunnostamassa :) Pikkuveljelläni on samanlainen auto kotona, siinäkin olisi vähän laittamista, kiitos isosiskon eli minun, joka olen joskus suutuspäissäni hyppinyt auton konepelillä ja hajottanut tuulilasin...

    VastaaPoista
  2. Kiitos vain :) Näyttäisipä tämäkin sille, että joku ihanainen lapsonen on siinä hiukan konepellillä pomppinut, ja saanut avaimen käteensä jolla pilannut pinnan, mutta eiköhän se edustuskuntoon pääse varsin nopeastikin. Riippuen siitä, kuinka usein patistan isää tämän kimppuun, eikä vain niiden oikeiden autojen :)

    VastaaPoista