keskiviikko 1. elokuuta 2012

Huutamassa kaupoilla

 Kävimme maanantaina pikkusiskoni kanssa huutokaupassa.
Vanhempani lähtivät kesken pois, joten innostuimme hiukkasen liikaa, kun kukaan ei vahtinut meitä.
Mitään en varsinaisesti tarvinnut, ja silti pikkusiskoni huusi äänensä käheäksi. Rehellinen tasa-jako, minä maksoin ja sisko huusi.

Minun oli aivan pakko saada eräs turhake-laatikko, ainoastaan tämän kuvassa näkyvän kankaan vuoksi. Onneksi laatikolle ei hintaa paljoa tullut, ja se sisälsi mm. kaikenlaisia enemmän ja vähemmän pellavaisia pöytäliinoja, sekä hieman extraa. Laatikon pohjalla oli puinen koru-rasia ja ammattilaisen käyttöön oleva koiratrimmeri. Nämä luovutin suoraan pikkusiskolleni, sillä minun corgi-rouvaseni saattaisi vetäistä herneen syvälle nenään, jos alkaisin hänen villapöksyjään trimmailemaan. Verho on siis Tampellan, Perttu Mentulan suunnittelema Module. Harmi, kun näitä oli vain yksi.
Laukku verhon päällä, on myöhästyneenä syntymäpäivälahjana saatu seikkailuloota :)
Huusimme myös kolme taulua.
Yhden äidille syntymäpäivä lahjaksi, ja itselleni kaksi.
Mutta morkkiksen myötä, päädyin myymään kuvassa näkyvän taulun äidilleni, ja toinen syys-aiheinen on vanhempieni luona vielä miettimässä, että asuisiko se siellä vai täällä.
 

Olen hullaantunut... Arabiaan. Huutokaupasta lähti edullisesti mukaan 3kpl aamu -sarjan ruokalautasia sekä kaksi kulhoa, yksi kesti -sarjan lautanen ja sinivalko -sarjan lautanen. Unohtamatta ihanaista vihreää kastehelmi kermakkoa. Kuvan alarivin keskimmäinen lautanen on ostettu kirpputorilta, samoin retrokuvioiset lautaset (4kpl) alarivissä vasemmalla. Nämä myös arabiaa. Osaisiko joku niille kertoa nimeä ja tarinaa?

Ja viimeinen, vaan ei vähäisin.
Mehän kaikki tiedämme, että asun 30,5neliöisessä asunnossa.. Eli kuinka tänne mahtuukaan näin paljon tavaraa? En mie vaan ymmärrä :) Mutta edullisesti tuli hankittua myös kulmahylly.
Nyt olisi pakko elellä hiukan säästeliäämmin, sillä tässä kuussa olisi isossakyrössä 1700 -luvun markkinat, Seinäjoella rompetori ja Juthbackan markkinat. Iik!
Mutta tämä oli pakko ottaa vielä kirpputorilta mukaan.
Nyt elän säästeliäästi, tai edes myyn vanhaa, että saan uutta tilalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti