lauantai 21. heinäkuuta 2012

Roskia ja kierrätettyjä

Heipsanssaa.

Tämä tyttö kävi TAAS hiukan tonkimassa paikkoja, joihin ei "normaalit" ihmiset halua mennä sörkkimää. Kuvassa yhden päivän aikana löytyneet aarteet. Kuvan vasemman reunan aarteet ovat kotikuntani kierrätyskeskuksesta ja oikean reunan aarteet roskiksista.

 
 DyykDyyk
 Kaksi virkattua liinaa
Pupu-kuvioinen lasten tyynyliina
Silkkinen huivi
Kolme emali -tarjotinta
Leopardikangas (alla)
Keltainen pitkä verhokappa
Pallo-raita-pöytäliina
Arabian ruokalautanen
Arabian pullalautanen

Arabian astioita on melko hankalaa tunnistaa, ainakin tälläisen maallikon. Olenkin koettanut parhaani mukaan käyttää tätä nettisivua tunnistamiseen mutta sekään ei tunnu löytävän kaikkea. Lisäksi tuo pallo-raita kuvioinen pöytäliina aiheutti marimekko -viboja, mutta en ole vielä etsiskellyt että olisiko se sitä. Aion ommella tuosta keltaisesta kankaasta tyynyliinoja, samoin leopardi-kuvioisesta. Vaikkei kuvassa sitä paljoa näy, niin tuleeko muille tarzan viboja? Emalisista tarjottimista ainakin kaksi menee spreijaus-tuunaukseen.


3 kommenttia:

  1. Tuo pullalautanen on Raija Uosikkisen Leena -sarjaa. :)

    VastaaPoista
  2. roskikset on kyllä välillä sellaisiakin aarrearkkuja! hienot löydöt ja ihanaa että säästyivät kaatopaikalta :)

    VastaaPoista
  3. Juuri siellä kannattaa tonkia, missä muut ei halua :) Äitini aikoinaan löysi oman taloyhtiönsä roskiksesta 4kpl Amigo tuoleja vuodelta 1974...Jos olis omistaja myynyt roskikseen raahaamisen sijaan, olis saanu isot rahat varmasti.

    VastaaPoista