torstai 28. kesäkuuta 2012

Uutta

Kuukauden työttömänä olon aikana, olen ollut vanhempieni luona todella paljon, ja lopun ajasta tuuminut, että mitä tekisin asunnolleni. Juhlistin toki juhannuslauantaina 26vuotis syntymäpäiviänikin mm. katsomalla bbc:n tuottamaa ylpeys ja ennakkoluulo -sarjaa, viihdyttämällä vanhempiani ja karkaamalla aikaisin nummirockista.

Olen hankkinut vallilan jaffa -vahakangasta pöytäliinaksi.
Kukkakimppu on lahja vanhemmiltani

 Vanhempani käväisivät Virossa ja kasvattivat maatuska-laumaani
 Pyöreimmät maatuskat ovat vain sijoituksessa Äidiltäni

 Kasvatin purkkikokoelmaani
Kaakao-purkki 0,50e kirpputorilta

 Muita uusia hankintoja
 Finelin liekki liesisuojukset 1,00e ja 2,00e kirpputorilta
Betty Boopin kenkä sirottimet 3,00e kirpputorilta
Pieni teepurkki dyykattu metallinkeräyksestä


Eräänlainen syntymäpäivälahja tämäkin. Isäni nikkaroi minulle uuden tietokonepöydän. Ja aikaa meni vain pari tuntia, on minulla loistava isä!


Vielä haaveilen, että pääsisin eroon noista ikean kirjahyllyistä ja saisin siihen tilalle 50 -luvulta peräisin olevan tiikkisen kirjahyllyn... Toivossa on hyvä elää.
Samaten haluaisin tuoda vanhempieni luota sivusta vedettävän sängyn tänne. Mutta luultavasti, heti kun sen saisin tänne niin tässä alkaisi pyöriä joku miäs ja sänky jäisi liian pieneksi. Eli koetetaan jaksaa pelkän patjan voimalla. Ellen sitten hae patjan alle kahta trukkilavaa niinkuin harkitsinkin.

3 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää, selvästi osaat tehdä kodista näköisesi :) Mulla on ihan vakikäytössä sänkynä runkopatja ilman jalkoja, voin suositella. Vähemmän imurointia kun ei tarvii siivota sängyn alta ;P

    VastaaPoista
  2. Hahaa, tein ittelleni kans pöydän Singerin jalkoohin, mutta aikaa meni vähä kauemmin ku isälläs.. :D

    VastaaPoista